Byte vardfamilj

Det er inte så at man måste bestëmma innan 24 timmar om man vill byta til en annan familj eller åka hëm. Hämtad från Utbytesstudent: Byte vardfamilj

Jag vill inte mer, Jag orkar inte mer nu är det slut på det här.

Tack för mig jag vill hem
04 December 2009 – 03:23 AM

Tyvärr blivit tvingad att radera detta inlägg.
5. des
Jo jag har insett det jag med. Lite konstigt på något sätt. Efter att jag publicerade inlägget på min blogg har det verkligen tagit eld i knutarna kan jag säga. Tror inte att min LC här gillade att höra den tuffa sanningen riktigt. Krävde att min dator skulle bli tagen ifrån mig, tänkte komma å hämta mig o köra mig någonstans (gud vet vart)försökte tysta mig och jaa allt möjligt. Dock så har jag fortfarande min dator för hon har ingen som helst rätt att ta den ifrån mig :) Hon tror ju då att jag inte har tillgång till den. I alla fall jag ringer rasande hem till Sverige och mamma hemma var lika arg hon levde rövare och allt möjligt. I alla fall så har hon pratat med en av mina amerikanska fotbolls tränare hemma som har familj i…ironiskt nog.. Kansas xD Och se om dem vill ta med. men jag vet inte om jag orkar ett familje byte, mår så pass dåligt psykist redan. Och enligt min LC så har jag 24h på mig att bestämma om jag vill hem elelr till Kansas..Vilket i sig är skitsnack eftersom hon inte har makten att bestämma det. Plus att det är ICES som har ansvaret för att hitta ny placering. Inte bekanta till min familj hemma i Sverige! I alal fall så är Bonnie på ICES mer hjälpsam än min LC. Försöker hjälpa mer och sådär. Men jag har väl i princip bestämt mig för att åka hem. Tänkte lite mer idag när jag fått smälta nyheten om att kanske få åka till en ny familj i Kansas men jag vet inte om jag orkar eller vill överhuvudtaget.
Kommer ha kontakt med både Explorius o ICES och om jag har bestämt mig för att åka hem så bokas biljetten hem på måndag och jag åker hem dagen efter..Tisdag. Det eftersom de inte gick att boka flyg hem från SAS under helgen.Så nej du behöver inte fråga det Lina. Men tack ändå för idén och tanken!

Posted 07 December 2009 – 10:59 PM

Okej, skrev förut att jag skulle åka hem men kom väl på bättre tankar antar jag.

Fick erbjudande från ICES att åka till en familj i Mississippi, till slut efter många rundor fram och tillbaka, diskussioner med Mamma och massa människor så lät jag väl mig själv bli övertalad, innerst inne så är det nog rätt beslut också känns det som. I alla fall så testar jag den nya familjen och ser hur det funkar. Ger det en ärlig chans. Funkar det inte så finns ju fortfarande möjliggheten att åka hem.

Hoppas verkligen det funkar bättre nere i Mississippi!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s